Lediga jobb

 SISTA ANSÖKNINGSDAG HAR PASSERAT FÖR DENNA TJÄNST!

MILJÖ- OCH SÄKERHETSANSVARIG TILL FLYGPLATS I FRAMKANT

 

Örebro Airport har under de senaste åren satsat stort på utveckling av infrastuktur och har en stark position inom flygplatser i Sverige. Flygplatsen är strategiskt belägen i Skandinavien, och har en ökad tillväxt inom passagerar- och fraktflygstjänster nationellt och internationellt. Vi behöver nu förstärka vårt team med befattningen miljö- och säkerhet. Är du den vi söker? Då är du välkommen till flygplatsen med skyhög kapacitet.

DIN ROLL

I rollen som miljö- och säkerhetsansvarig blir du central i det fortsatta arbetet att förstärka flygplatsens miljö- och säkerhetsprofil, strategiska och viktiga område för framtiden. Som miljö- och säkerhetsansvarig på Örebro Airport leder och samordnar du flygplatsens miljö- och säkerhetsarbete så att krav från myndigheter och kunder följs. Du svarar för myndighetsrapportering, samverkansfrågor och upprätthåller en kvalificerad omvärldsbevakning inom området. Du utarbetar remissvar, riktlinjer, genomför utredningar och analyser såväl enskilt som gemensamt med kompetens från verksamheten.

ARBETSBESKRIVNING

- Ansvar för att verksamheten följer de regler och tillstånd som flygplatsen berörs av inom miljö- och säkerhetsområdet genom dialog med tillsynsmyndigheter och ett nära samarbete med den operativa verksamheten vid flygplatsen.
- Tillsammans med flygplatsens ledning arbeta fram långsiktiga mål och omsätta dessa till handlingsplaner och konkreta aktiviteter.
- Delta i arbetet med kommunikations- och kunskapsspridning både externt och internt inom organisationen.

KVALIFIKATIONER & EGENSKAPER

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av liknande arbete. Du har dokumenterad akademisk utbildning, motsvarande kandidatexamen, inom miljö och/eller säkerhet. Som person är du målmedveten, noggrann, lösningsorienterad, strukturerad och kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Du gillar att utmana ”Status quo” i kombination med att du arbetar utifrån regler som omgärdar verksamheten, då kommer du att trivas med uppdraget. Du har även god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Provanställning kan tillämpas beroende på erfarenhet.

Tycker du att tjänsten låter intressant och skulle passa dig som nästa steg i din karriär så skicka in din ansökan med CV och personligt brev. Det personliga brevet ska innehålla vad det är i din utbildning och arbetslivserfarenhet som gör att du tror att du klarar de uppgifter och mål som vi beskrivit ovan.

Ansökan skickas via e-post till ledigajobb@orebroairport.se

Urval sker löpande, sista ansökningsdag är 19 december 2016. Ange i ämnesraden vilken tjänst din ansökan avser.

Frågor vänder du dig till Mikael Smedberg, Flygplatschef/VD, 019 30 70 18, mikael.smedberg@orebroairport.se

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.